Személyi Kölcsön

Ha terveihez pénzre van szüksége, igényeljen online vagy bankfiókunkban szabadon felhasználható kölcsönt, végig fix havi törlesztőrészlettel!

Bővebben

Lakáshitelek piaci kamatozással

Lakáshitelek piaci kamatozással

Tervezzen fix törlesztővel! Futamidő végéig fix kamat és havi törlesztőrészlet, így tervezhető a havi kiadás a teljes futamidőre. MindigFIX Lakáshitelek 5, 10 és 15 éves futamidőre.

Bővebben

Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Kiszámítható fix kamatozással is elérhető. A hitel kamata a Magyar Nemzeti Bank által maximalizált, melyet kamatkedvezményekkel tovább csökkenthet.

Bővebben

Raiffeisen Zöld Jelzáloghitel

Felújítaná lakását vagy energetikai korszerűsítésre gondol? Válassza jelzálog alapú kölcsönünket 5 és 60 millió Ft között!

Bővebben

CSOK + kamattámogatott hitel

CSOK + kamattámogatott hitel

Több gyermeket nevelő, vagy vállaló családok részére. CSOK maximum 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás. Mellé Raiffeisen Otthonteremtési Kamattámogatott Kölcsön igényelhető, ami államilag kamattámogatott maximum 25 évre.

Bővebben

Babaváró Hitel

Szabad felhasználású hitel állami kezességvállalással. A folyósítást követő 5 éven belül kell gyermeket vállalnia. Most 120 000 Ft jóváírási akcióval új és meglévő ügyfélként! A jóváírás feltételeiért kattintson!

Bővebben

Szabad felhasználású jelzáloghitel

Szabad felhasználású jelzáloghitel

Nagyobb összegű, bármilyen célra felhasználható, kiszámítható kamatozású kölcsön, ingatlanfedezettel.

Bővebben

Meglévő hitelek kiváltása jelzáloghitellel

Meglévő hitelek kiváltása jelzáloghitellel

Kiválthatja meglévő nem Raiffeisen lakáshitelét, valamint nem lakáscélú hiteleit (pl. személyi kölcsön, szabad felhasználású jelzáloghitel) is egyetlen, a futamidő végéig fix kamatozású jelzálogalapú hitellel.

Bővebben

Más banki kölcsön kiváltása fedezetlen hitellel

Racionalizálhatja törlesztőrészleteit, így akár csökkentheti is azokat, ha személyi kölcsönt választja hitelkiváltásra. A kiváltás mellett pluszban szabadon felhasználható összeget is igényelhet!

Bővebben

Folyószámlahitel - Raiffeisen Bankszámlahitel

Folyószámlahitel - Raiffeisen Bankszámlahitel

Váratlan kiadásokra, átmeneti pénzhiányra válassza a számlájához kapcsolódó hitelkeretet! Már online is igényelhető! A folyószámlahitel nem egyenletes törlesztésű hitel. THM: 44,4%

Bővebben

OneCard Hitelkártya

Mindennapi vásárlásokhoz és váratlan kiadásokra. 10-40%-os kedvezménykuponok, és 1% pénzvisszatérítés élelmiszerbolti vásárlások után. THM: 39,6% - 41,1%

Bővebben

Tájékoztatók Tájékoztatók

Devizahitelek árfolyamrögzítése

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy Gyűjtőszámlahitelre vonatkozó új hitelkeretszerződés megkötése az egyes fogyasztói kölcsönszerződések devizanemének módosulásával és a kamatszabályokkal kapcsolatos kérdések rendezéséről szóló 2014. évi LXXVII. törvény hatálybalépésének napját követően nem kezdeményezhető.

További információért kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-80-488-588-as telefonszámon, ahol kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását!

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az árfolyamrögzítésről információkat a Magyar Nemzeti Bank honlapján is talál.

Tájékoztató az árfolyamgáttal érintett fogyasztói kölcsönszerződésekkel kapcsolatban

Amennyiben fizetéskönnyítési lehetőségeink érdeklik, kattintson ide.

Váltsa ki régi hitelét Egyetlen hitelünkkel, most kamat-/kamatfelár kedvezményekkel!

Törlessze elő hitelét díjmentesen: Amennyiben a jelzáloghitelhez a 2011. évi LXXV. törvény szerinti gyűjtőszámlahitel kapcsolódott vagy kapcsolódik, abban az esetben a 2011. évi LXXV. törvény szerinti árfolyamrögzítés kezdő időpontjától számított 60 hónapot követő 30 napon belül a Bank részére megadott részleges előtörlesztési kérelem teljesítése díjmentes. Az akció visszavonásig érvényes. Részletek a mindenkori Kondíciós listában.