Számlavezetés nagyvállalatoknak - Raiffeisen BANK

Tartalom megjelenítő

Számlavezetés és Cash Management szolgáltatások

Portfoliónkban a klasszikus banki szolgáltatások teljes körét megtalálja, a legegyszerűbb bankszámlától és pénzforgalmi műveletektől az összetett hazai és nemzetközi Cash Management megoldásokig.

Szolgáltatásaink kialakítása során arra törekszünk, hogy vállalatának vagy vállalatcsoportjának likviditása magasabb kamatbevétel elérése mellett javulhasson. Elektronikus szolgáltatásainkkal átláthatóbbá tesszük ügyfelünk számlastruktúráját, rendszereinkkel időt és energiát takaríthat meg.

Bármi is legyen az Ön üzleti profilja, mi egyedi igényeire szabjuk fizetésforgalmi és Cash Management szolgáltatásainkat. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre egyedi igényei megvalósításában.

Kérjen ajánlatot!
Ügyfélreferense visszahívja, hogy egyeztesse Önnel a személyes találkozó időpontját.
Kérjük, írjon e-mailt az alábbi címre: ajanlat@raiffeisen.hu

Számlavezetés

Pénzeszközei nyilvántartására, illetve fizetési forgalmának lebonyolítására cége számára az Ön által választott (és bankunk által jegyzett) devizanemekben számlát vezetünk.

Számlanyitási szándékát kérjük, jelezze nekünk e-mail küldésével, hogy ügyfélreferense személyesen felkereshesse és tájékoztathassa Önt a számlavezetés feltételeiről (Fiókhálózatunk).

Kamatfizetés

Vállalati folyószámlája/i követel egyenlege után megállapodás szerinti kamatot írunk jóvá.

A forint / deviza folyószámla napi követel egyenlege után számított kamatot negyedévente visszamenőleg, a következő naptári negyedév első munkanapján írjuk jóvá folyószámláján.

Egyéb költségek

A folyószámla fenntartásáért és működtetéséért megállapodás szerinti kezelési költséget számítunk fel.

A folyószámla tartozik forgalma után felszámított forgalmi jutalék mértéke is megállapodás szerint alakul.

Megbízások teljesítése

Bankunk fizetési, illetve konverziós megbízásokat a mindenkor aktuális Vállalati kondíciós listában (1. sz. mellékletben) szereplő határidőkig fogad el aznapi teljesítésre.

Jóváírások teljesítése

Jóváírások teljesítése és értéknapja
  Jóváírás napja Feltétel
Forint jóváírások a bankunk nostro számláján történő jóváírás napján  
Devizabefolyások jóváírása azonos devizanemben a bankunk nostro számláján történő jóváírás napján SWIFT 100-as üzenet a deviza-átutalást megelőző munkanapon
Devizabefolyások jóváírása forintban a bankunk nostro számláján történő jóváírás napját követő második munkanapon SWIFT 100-as üzenet a deviza-átutalást megelőző munkanapon
Készpénzbefizetés jóváírása a befizetés napján  

A fentieknél részletesebb információt ügyfélreferense továbbít vállalata részére ajánlat, illetve szerződés formájában.

OBA általános

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós Listák tartalmazzák. 

EBKM: 0,01 %

Beágyazott alkalmazások

Dokumentumok

Tartalom megjelenítő