Kapcsolat

Leggyorsabban telefonos ügyfélszolgálatunkon a +36-80-488-588-as telefonszámon kaphat visszajelzést banki szolgáltatásainkról (kérdés, vélemény, probléma esetén) a nap 24 órájában.

Telefonos ügyfélszolgálat

Intézze pénzügyeit gyorsan, kényelmesen telefonon a +36-80-488-588-as telefonszámon Lakossági ügyfelek banki tartozással, hitelfizetési könnyítésekkel kapcsolatos ügyintézése a +36-80-480-000-as telefonszámon érhető el.

Bankfiókok, ATM-ek

Keresőnkkel gyorsan megtalálhatja a legközelebbi Raiffeisen bankfiókot és bankautomatát (ATM). A fiók nyitva tartási adatait a találati listában a bankfiók címsorára kattintva tekintheti meg.

Időpontfoglalás bankfiókba

Bankfióki ügyintézéshez itt foglalhat időpontot. Foglalása végén ügyfélhívó kódot kap. Kérjük, jegyezze fel azt, és adja meg a bankfiók sorszámkérő berendezésén.

Visszahívást kérek

Ha azonnali segítségre van szüksége, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a + 36 80 488 588-as telefonszámon. Amennyiben szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük, adja meg telefonszámát, hogy visszahívhassuk Önt a kért időpontban! A visszahívást két banki munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

E-mailt küldök (információkérés)

Banki ügyintézésre, vagy igénybevett szolgáltatással kapcsolatos kérdések megválaszolására - e-mailben nem - a bankfiókjainkban, az internetbankban, vagy ügyfél-azonosítást követően telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 80 488 588-as számon) van lehetőség. Egyéb üzenetét, kérdését űrlapunk kitöltésével küldheti el e-mailben részünkre, melyre Bankunk 3 banki munkanapon belül válaszol.

Problémát jelzek (panaszkezelés)

A Raiffeisen Bank tevékenységére, mulasztására vonatkozó észrevételét, panaszát bejelentheti személyesen, telefonon, vagy megírhatja űrlapunk kitöltésével.

Fogyatékos személyek kiszolgálása

A Raiffeisen Bank Zrt. folyamatosan törekszik arra, hogy minőségi kiszolgálást nyújtson minden - köztük a fogyatékossággal élő - ügyfele számára.

Impresszum

Raiffeisen Bank Zrt. Postai cím: Budapest 1700, Székhely: 1054, Bp. Akadémia u. 6., Adószám: 10198014-4-44, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, Cg. 01-10-041042, SWIFT kód: UBRTHUHB

CLS HUF nostro agent szolgáltatás

Kérjük, a Raiffeisen Bank CLS nostro szolgáltatásával kapcsolatban a CLS-service@raiffeisen.hu e-mail címen keressen meg bennünket.