Útkövető

Tartalom megjelenítő

Raiffeisen Europay Számlacsomag

UTALJON MOSTANTÓL EURÓBAN IS FORINT DÍJSZABÁSSAL!
SEPA euró átutalás forint áron, nagy deviza forgalmú cégeknek

Nyiss a Raiffeisennél új Vállalkozói Számlát 2024. augusztus 31-ig és használd ki a 0 Ft-os számlavezetési díj és a kedvezményes bankon kívüli elektronikus forint átutalás lehetőségét az első 12 hónapban.

Az akció részletes leírását megtalálja itt.

ÉRDEKEL

 • Forint vagy SEPA euró átutalás? Az Europay számlacsomagban egyre megy. Utaljon eurót olyan kedvező áron, mintha belföldi forint átutalást indítana.
 • ingyenessé teheti a számlavezetését anélkül, hogy pénzügyi szokásain változtatnia kellene, a 12 hónapos akciós időszak után is,
 • ingyenes 1 db Mastercard Business Premium World bankkártya jár az első évben számlájához,
 • ingyenes a forint készpénzbefizetés Raiffeisen ATM-en keresztül 2024. december 31-ig,
 • kedvezményes készpénzfelvétel havonta 3 alkalommal bármelyik hazai bankautomatából,
 • a csomag tartalmazza a Mobil Banking (sms értesítés) igénylési és átalánydíját, mely szolgáltatással állandó kontroll alatt tudja tartani a vállalati számláját,
 • alacsony havidíj mellett a következő kiemelt devizában a forint számla mellett további számla nyitható: EUR, USD, CHF, GBP,
 • díjmentesen biztosítjuk számlájához a Raiffeisen Electra banki rendszert, amellyel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan intézheti pénzügyeit, és hitelesített elektronikus kivonataihoz is hozzáférhet saját irodájából, vagy internetbankon keresztül.

Személyes tanácsadója segíti a bankváltásban és vállalkozása pénzügyeiben: Nézze meg, milyen egyszerű a bankváltás!

ÉRDEKEL

A Raiffeisen Europay Számlacsomagot Önnek ajánljuk, ha

 • Fontos Önnek, hogy euró (SEPA) átutalásait is olyan kedvező áron utalja, mint a belföldi forint átutalásokat,
 • Vállalkozása jelentős forint forgalmat és/vagy jelentős devizaforgalmat bonyolít,
 • export/import tevékenységet végez vagy termelő, kereskedelmi ágazatban működik,
 • fontos vállalkozása költségeinek optimalizálása, a banki költségek alacsony szinten tartása,
 • egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan szeretné intézni vállalkozása pénzügyeit.

Az ingyenes számlavezetés feltétele, hogy havonta a bejövő forgalom elérje a 10 millió Ft összeget vagy az átlagos havi számlaegyenleg elérje az 5 millió Ft összeget és rendelkezzen egy darab pénzforgalmi deviza számlával. A deviza számlára vonatkozó feltétel vizsgálat időpontja a hónap utolsó napja. (EBKM: 0,01%).

Bejövő forgalomnak minősül minden bankon belülről és bankon kívülről érkező átutalás - kivéve az ügyfél Raiffeisen Banknál vezetett saját tulajdonú számlájáról érkező átutalásokat – illetve bármely, az ügyfél számlájára történő pénztári készpénzbefizetés. A bank a főszámla számlavezetési díjmentességére vonatkozó forgalmi elvárást a forint és deviza számlák bejövő forgalmára együttesen ellenőrzi.

A fizetési számla szerződéses feltételeit a Kis- és középvállalati Fizetési számla-szerződés Általános Szerződési Feltételek, a fizetési számlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Vállalati Kondíciós Lista tartalmazza.

Ismerje meg személyes tanácsadóját és ajánlatunkat az Ön által választott bankfiókban!

  1. Az Europay számlacsomag megnyitásához kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  2. A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  3. A vállalkozói számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt megnézheti. Amennyiben csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai vannak korábbi számláján, teljesítésükkel bízza meg a Raiffeisen Bankot. Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát.
  4. Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését. Kímélje meg magát a sorbanállástól!
  5. Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról.
Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja!
Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

  6. Értesítjük a hatóságokat. A Bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.
  Korábbi vállalkozói számláját Önnek kell bezárnia. Tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.

OBA általános

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós Listák tartalmazzák. 

EBKM: 0,01 %

Űrlap