Útkövető

Sticky - KKV bankszámlák

Tartalom megjelenítő

Könyvelői Ajánlatcsomag

Könyvelői Ajánlatcsomag

Nyiss a Raiffeisennél új Vállalkozói Számlát 2024. augusztus 31-ig és használd ki a 0 Ft-os számlavezetési díj és a kedvezményes bankon kívüli elektronikus forint átutalás lehetőségét az első 12 hónapban.

Az akció részletes leírását megtalálja itt.

Új Raiffeisen vállalkozói számláját online is megnyithatja, anélkül, hogy fel kellene keresnie bankfiókunkat.
A dokumentumok feltöltését online, az azonosítást videó chaten keresztül intézzük, a szerződést pedig e-mail-ben küldjük Önnek.

ONLINE MEGNYITOM

Kérdése van? Regisztráljon és visszahívjuk!

VISSZAHÍVÁST KÉREK

 • könyveléssel, könyvvizsgálattal foglalkozik, adótanácsadó, illetve egyéni vállalkozó,
 • fontos, hogy banki költségeit alacsony szinten tartsa, emellett olyan megoldást keres, ahol a vállalkozói számlavezetésért alacsony havidíjjal számolhat,
 • szeretné vállalkozására szabott könyvelői felelősségbiztosítással fedezni a tevékenysége során ügyfeleinek okozott esetleges károkat.

 

ÉRDEKEL

HOGY MIÉRT ÉRDEMES A KÖNYVELŐI AJÁNLATCSOMAGOT VÁLASZTANIA?

Mert kifejezetten számviteli szolgáltatók számára alakítottunk ki a számlacsomagot:

 • mindössze havonta 3 tranzakciót kell indítania, és korlátlan ideig ingyen vezetjük vállalkozói számláját, a 12 hónapos akciós időszak után is,
 • további 3 hónapig korlátlan számú kedvezményes elektronikus eseti bankon kívüli belföldi átutalást indíthat forintban, amennyiben a Bankon keresztül igényli és igénybe veszi a myPOS vagy Worldline POS szolgáltatását,
 • az első évben díjmentesen biztosítjuk a Mastercard Business Silver bankkártyát,
 • ingyenes a forint készpénzbefizetés Raiffeisen ATM-en keresztül 2024. december 31-ig,
 • kedvezményes készpénzfelvételt biztosítunk havonta 3 alkalommal bármelyik hazai bankautomatából,
 • a számlacsomag tartalmazza a Mobil Banking (sms értesítés) igénylési és átalánydíját, amivel állandó kontroll alatt tudja tartani vállalati számláját,

Mert a vállalkozására szabott könyvelői felelősségbiztosítást köthet az ajánlatcsomag részeként, amellyel a tevékenysége során ügyfeleinek okozott károkat fedezheti,

Mert közvetlen személyes kapcsolattartással támogatjuk vállalkozása pénzügyeinek intézésében.

Mert az ingyenes könyvelői számlavezetés feltétele mindössze annyi, hogy havonta legalább 3 átutalási tranzakció teljesüljön az alábbiak közül (EBKM: 0,01%):

 • eseti bankon belüli forint, vagy deviza átutalás,
 • eseti bankon kívüli forint, vagy deviza átutalás,
 • állandó átutalás,
 • csoportos beszedési megbízás.

A feltételek:
A teljesítésbe nem számítanak a Raiffeisen Banknál vezetett saját számlái közötti átvezetések, betétlekötések, hiteltörlesztések, utólag törlésre került tételek.

A fizetési számla szerződéses feltételeit a Kis és Középvállalati Fizetési számla-szerződés Általános Szerződési Feltételek, a fizetési számlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Vállalati Kondíciós Lista tartalmazza.

Ismerje meg személyes tanácsadóját és ajánlatunkat az Ön által választott bankfiókban!

Segítünk a bankváltásban!

  Könyvelői Ajánlatcsomag megnyitásához kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése végett kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  A vállalkozói számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt megnézheti.

Amennyiben csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai vannak korábbi számláján, teljesítésükkel bízza meg a Raiffeisen Bankot. Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát.

  Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését. Kímélje meg magát a sorbanállástól!
 

Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról.
Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja! Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

  Értesítjük a hatóságokat. A Bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.
  Korábbi vállalkozói számláját Önnek kell bezárnia. Tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.

OBA általános

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós Listák tartalmazzák. 

EBKM: 0,01 %

Űrlap