Vállalkozói Aktív Számla 1

Vállalkozói Aktív Számla 1

Havonta 3 kedvezményes átutalást indíthat forintban 12 hónapon át, ha 2020. június 30-ig számlát nyit.

ÉRDEKEL

A Bank akció keretében a számlanyitástól számított 12 hónapig számlacsomagtól függően eltérő darabszámban kedvezményesen (0 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft) biztosítja havonta az első 3-5-10 elektronikus eseti bankon kívüli forint átutalást a HUF főszámláról, amennyiben új ügyfélként 2020. június 30-ig nyit Vállalkozói Aktív Számlát, Aktív Plusz Számlát vagy Könyvelői Számlacsomagot az 1250 millió Ft-nál alacsonyabb éves nettó árbevételű vállalkozás.
A kedvezményes elektronikus forint átutalások havi darabszáma számlacsomagonként a következő: Aktív 1 - 3db, Aktív 2 - 5 db, Aktív 3 - 10 db, Aktív 4 (sztenderd és egyedi kondíciókkal) - 10 db, Aktív plusz (sztenderd és egyedi kondíciókkal) - 10 db, Könyvelői számlacsomag - 10 db.
Amennyiben az ügyfél a 12 hónapos kedvezményes időszak alatt számlacsomagot vált, a Bank felülvizsgálja minden hónap 25. napján nyilvántartása alapján, hogy az ügyfél milyen számlacsomagra váltott és az újonnan választott csomaghoz tartozó kedvezményes átutalási darabszámot állítja be a következő hónaptól a 12 hónapos kedvezményes időszakból hátralévő időtartamra. A Bank a kedvezményt abban az esetben is biztosítja, ha a számlaszerződés aláírásának dátuma 2020. június 30. vagy azt megelőző időpont, azonban a tényleges számlanyitás 2020. június 30-át követően történik. Az akciós időszak leteltét követően az eseti bankon kívüli forint átutalás Kondíciós lista Vállalkozói Aktív Számlák és Könyvelői Számlacsomag fejezetében meghatározott díja fizetendő. A kedvezmény nem vehető igénybe az Induló vállalkozások számára igénybe vehető kedvezményes számlavezetési ajánlattal együtt.

 • korlátlan ideig ingyenes a számlavezetés Aktív 1 Számla esetén, ha havonta legalább háromszor utal,
 • ingyenes forint befizetés forintszámlára 2000 db bankjegyig,
 • ingyenes 1 db üzleti bankkártya az első évben számlájához,
 • kedvezményesen vehet fel készpénzt bármely hazai ATM-ből havonta egy alkalommal,
 • alacsony havidíj mellett nyitható további számla a következő kiemelt devizákban: EUR, USD, CHF, GBP,
 • a csomag tartalmazza a Mobil Banking Light (sms) igénylési és átalánydíját, így automatikusan sms üzenetet kap a napi nyitó számlaegyenlegéről, valamint a sikeres belföldi kártyahasználatról,
 • díjmentesen biztosítjuk számlájához a Raiffeisen Electra banki rendszert, amellyel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan intézheti pénzügyeit, és hitelesített elektronikus kivonataihoz is hozzáférhet saját irodájából, vagy internetbankon keresztül,
 • sőt, személyes tanácsadója segíti a bankváltásban és vállalkozása pénzügyeiben: Nézze meg, milyen egyszerű a bankváltás!

Az ingyenes számlavezetés feltétele mindössze annyi, hogy havonta legalább 3 átutalási tranzakció teljesüljön az alábbiak közül (EBKM: 0,01%):

 • eseti bankon belüli forint, vagy deviza átutalás,
 • eseti bankon kívüli forint, vagy deviza átutalás,
 • állandó átutalás,
 • csoportos beszedési megbízás.

A feltételek:

A teljesítésbe nem számítanak a Raiffeisen Banknál vezetett saját számlái közötti átvezetések, betétlekötések, hiteltörlesztések, utólag törlésre került tételek.

A fizetési számla szerződéses feltételeit a Kis és Középvállalati Fizetési számla-szerződés Általános Szerződési Feltételek, a fizetési számlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Vállalati Kondíciós Lista tartalmazza.

Ismerje meg személyes tanácsadóját és ajánlatunkat az Ön által választott bankfiókban!

ÉRDEKEL

A Vállalkozói Aktív Számla 1 csomagot Önnek ajánljuk, ha

 • alacsony forint forgalmat bonyolít vállalkozásában, vagy egyéni vállalkozó,
 • havi bejövő bankszámla forgalma jellemzően 1,5 millió forintnál kevesebb,
 • fontos, hogy banki költségeit alacsony szinten tartsa, és olyan megoldást keres, ahol a vállalkozói számlavezetésért alacsony havidíjjal számolhat,
 • egyszerűen, kényelmesen szeretné intézni vállalkozása pénzügyeit.

Teljes körű támogatást nyújtunk a számlanyitáshoz!

  Számlanyitáshoz kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
Referensünk a vállalkozása méretének, üzletmenetének megfelelő számlacsomagot ajánlja Önnek.
  A várakozás elkerülése végett kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt megnézheti. Amennyiben csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai vannak korábbi számláján, teljesítésükkel bízza meg a Raiffeisen Bankot. Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát.
  Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését. Kímélje meg magát a sorbanállástól! Mi ezt is elintézzük Ön helyett.
 

Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról. Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja! Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

  Értesítjük a hatóságokat. A Bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.
  Korábbi számláját Önnek kell bezárnia. Tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.

ÉRDEKLI AZ AJÁNLAT?

Kérjen most visszahívást tanácsadójától!