Útkövető

Sticky - KKV bankszámlák

Tartalom megjelenítő

Ügyvédi Ajánlatcsomag

Ügyvédi Ajánlatcsomag

Nyiss a Raiffeisennél új Vállalkozói Számlát 2024. augusztus 31-ig és használd ki a 0 Ft-os számlavezetési díj és a kedvezményes bankon kívüli elektronikus forint átutalás lehetőségét az első 12 hónapban.

Az akció részletes leírását megtalálja itt.

ÉRDEKEL

Az Ügyvédi Ajánlatcsomagot Önnek kínáljuk, ha

 • egyéni ügyvéd, vagy ügyvédi iroda tagja
 • Önnek fontos, hogy banki költségeit alacsony szinten tartsa, emellett olyan megoldást keres, ahol a vállalkozói számlavezetésért alacsony havidíjjal számolhat

 

ÉRDEKEL

Azért érdemes az Ügyvédi Ajánlatcsomagot választania, mert

1. Kifejezetten egyéni ügyvédek és ügyvédi irodák számára alakítottunk ki a számlacsomagot:

 • mindössze havonta 3 tranzakciót kell indítania, és korlátlan ideig ingyen vezetjük vállalkozói számláját, a 12 hónapos akciós időszak után is,
 • további 3 hónapig korlátlan számú kedvezményes elektronikus eseti bankon kívüli belföldi átutalást indíthat forintban, amennyiben a Bankon keresztül igényli és igénybe veszi a myPOS vagy Worldline POS szolgáltatását,
 • számlája mellé kedvezményes díjazású letéti számlát nyithat,
 • az első évben díjmentesen biztosítjuk a Mastercard Business Silver bankkártyát,
 • ingyenes a forint készpénzbefizetés Raiffeisen ATM-en keresztül 2024. december 31-ig,
 • kedvezményes készpénzfelvételt biztosítunk havonta 3 alkalommal bármelyik hazai bankautomatából,
 • a számlacsomag tartalmazza a Mobil Banking (sms értesítés) igénylési és átalánydíját, amivel állandó kontroll alatt tudja tartani vállalati számláját,

2. Közvetlen személyes kapcsolattartással támogatjuk vállalkozása pénzügyeinek intézésében.

Az ingyenes ügyvédi számlavezetés feltétele mindössze annyi, hogy havonta legalább 3 átutalási tranzakció teljesüljön az alábbiak közül (EBKM: 0,01%):

 • eseti bankon belüli forint, vagy deviza átutalás,
 • eseti bankon kívüli forint, vagy deviza átutalás,
 • állandó átutalás,
 • csoportos beszedési megbízás.

A feltételek:
A teljesítésbe nem számítanak a Raiffeisen Banknál vezetett saját számlái közötti átvezetések, betétlekötések, hiteltörlesztések, utólag törlésre került tételek.

A fizetési számla szerződéses feltételeit a Kis és Középvállalati Fizetési számla-szerződés Általános Szerződési Feltételek, a fizetési számlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Vállalati Kondíciós Lista tartalmazza.

Letéti számla kondíciói

Számlanyitás díjmentes
Letéti számlavezetés díja 405 Ft/hó
Letétkezelési díj, mely a bankon belüli, bankon kívüli
utalások forgalmi jutalékára, illetve a pénztári kifizetés díjára érvényes
0,14%, min. 1 351 Ft 
Pénztári befizetés díjmentes
Letéti igazolás 1 350 Ft/db
Letéti gyűjtőszámlához rendelt Mastercard Business Silver bankkártya éves átalánydíja 5 753 Ft

 

Számlavezetési díj: tartalmazza a számlavezetést, az internetbank és a telefonos ügyfélszolgálat ingyenes használatát

Letétkezelési díj: magában foglalja a bankon belüli, bankon kívüli utalások forgalmi jutalékát, illetve a pénztári kifizetés díját.

Letéti gyűjtőszámla: fizetési meghagyás során az elektronikus fizetések teljesítéséhez ügyfelünk letéti gyűjtőszámlát nyithat a letéti számlá(k)hoz, melyre átutalhat a letéti alszámlákról, vagy a főszámláról. Letéti gyűjtőszámla nyitása nem kötelező letéti alszámlához.

Mastercard Business Silver bankkártya: A bankkártyával csak interneten bonyolított (online) vásárlási tranzakciók hajthatók végre. A bankkártya éves díj magában foglalja a bankkártyához kapcsolódó összes díjat.

Deviza kondíciók: Az ügyvédi letéti számlához tartozó deviza kondíciók megegyeznek a főszámlán beállításra került deviza kondíciókkal.

 

Látra szóló kamatok
Az ügyvédi letéti számla kamatai a Vállalati Kondíciós Lista "Hirdetmény Vállalati ügyfelek részére" c. 2. sz. mellékletében találhatóak.


Ismerje meg személyes tanácsadóját és ajánlatunkat az Ön által választott bankfiókban!

 

  1. Az Ügyvédi Ajánlatcsomag igénybevételéhez kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  2. A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  3. A vállalkozói számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt megnézheti. Amennyiben csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai vannak korábbi számláján, teljesítésükkel bízza meg a Raiffeisen Bankot. Ehhez kérjük, hozza magával aktuális bankszámlakivonatát.
  4. Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését. Kímélje meg magát a sorbanállástól!
  5. Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról.
Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja!
Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

  6. Értesítjük a hatóságokat. A Bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.Az ügyintézést a kitöltött nyomtatványok alapján a Bank elvégzi, Önnek nincs ezzel teendője
  Korábbi vállalkozói számláját Önnek kell bezárnia. Tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.

OBA általános

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós Listák tartalmazzák. 

EBKM: 0,01 %

Űrlap