Útkövető

Sticky - KKV bankszámlák

Webtartalom-megjelenítő (Globális)

Tartalom megjelenítő

Vállalkozói Aktív Plusz Számla

Vállalkozói Aktív Plusz Számla

Ingyenes számlavezetés vállalkozására szabott szolgáltatásokkal

 • közvetlen, személyes kapcsolattartással támogatjuk vállalkozása pénzügyeinek intézésében,
 • vállalkozása igényeire szabottan, pénzügyi szokásainak megfelelően, rugalmasan alakítjuk ki a számlavezetés részleteit,
 • ingyenessé teheti a számlavezetést, amennyiben aktívan használja a vállalkozói számláját,
 • az első évben díjmentes Mastercard Business Premium World bankkártyát biztosítunk a vállalati számlájához,
 • kedvezményes készpénzfelvétel havonta 5 alkalommal bármelyik hazai bankautomatából,
 • díjmentesen biztosítjuk számlájához a Raiffeisen Electra banki rendszert, amellyel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan intézheti pénzügyeit, és hitelesített elektronikus kivonataihoz is hozzáférhet saját irodájából, vagy internetbankon keresztül,
 • a Mobil Banking (sms értesítés) szolgáltatás segítségével állandó kontroll alatt tudja tartani a vállalati számláját és bankkártyáját,
 • alacsony havidíj mellett a következő kiemelt devizában további számla nyitható: EUR, USD, CHF, GBP,
 • kedvező deviza kondíciókkal intézheti deviza átutalásait, különösen a SEPA átutalásokat (egységes euró övezetben történő EUR utalás).

Az ingyenes számlavezetés feltétele, hogy havonta a bejövő forgalom eléri a 20 millió Ft összeget vagy az átlagos havi számlaegyenleg eléri az 5 millió Ft összeget (EBKM: 0,01%).

Bejövő forgalomnak minősül minden bankon belülről és bankon kívülről érkező átutalás - kivéve az ügyfél Raiffeisen Banknál vezetett saját tulajdonú számlájáról érkező átutalásokat - illetve bármely, az ügyfél számlájára történő pénztári készpénzbefizetés. A bank a főszámla számlavezetési díjmentességére vonatkozó forgalmi elvárást a forint és deviza számlák bejövő forgalmára együttesen ellenőrzi.

A fizetési számla szerződéses feltételeit a Kis és Középvállalati Fizetési számla-szerződés Általános Szerződési Feltételek, a fizetési számlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Vállalati Kondíciós Lista tartalmazza.

Ismerje meg személyes tanácsadóját és ajánlatunkat egy kávé mellett, az Ön által választott bankfiókban!

A Vállalkozói Aktív Plusz Számlát azoknak a nagyobb vállalkozásoknak ajánljuk:

 • stabilan nagy forint és/vagy deviza forgalmat bonyolítanak akár belföldön, akár külföldön,
 • éves nettó árbevétele 250 millió Ft-nál magasabb,
 • fontos, hogy vállalkozása kiemelt, egyedi kiszolgálásban részesüljön,
 • fontos, a vállalkozás költségeinek optimalizálása, a banki költségeinek alacsony szinten tartsa.

 

  Számlanyitáshoz kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése végett kérjük, foglaljon előre időpontot!

Időpontfoglalás bankfiókba

  A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok listáját itt megnézheti.
 

Segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról. Ingyenes számlaszám matricát nyomtatunk Önnek, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja! Ragassza rá kimenő számláira az új számlaszámát tartalmazó matricát, így felhívhatja üzleti partnerei figyelmét megváltozott számlaszámára.

  Értesítjük a hatóságokat. A Bank jogszabályi előírás alapján bejelenti az új bankszámlaszámot a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek a cégbíróság, NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) felé nincs bejelentési kötelezettsége.
  Korábbi számláját Önnek kell bezárnia. Tanácsadóink készséggel segítenek a teendők ismertetésében. Amennyiben vannak csoportos beszedései vagy állandó átutalási megbízásai régi számláján, azokat is fel kell mondania régi bankjánál, és teljesítésükkel a Raiffeisen Bankot megbízni.

OBA általános

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, az Általános Üzleti Feltételek, a bankszámlára és bankkártyára vonatkozó egyedi szerződés, és a vonatkozó Kondíciós Listák tartalmazzák. 

EBKM: 0,01 %

Űrlap